No niin kaikki kaksi uskollista blogini seuraaja, viimeinkin teidät palkitaan usean kuukauden jännittävän odotuksen jälkeen. Tässä teille uusi kuva:

1884355.jpg
Jälkeenjäänyt poika sai hauen.

Ylläoleva kuva on tämän päiväiseltä haukireissulta. Maken kanssa käytiin Paraisten suunnalla etsimässä uusia haukipaikkoja ja sellainen löytyikin. Yhteensä yhdeksän haukea, joista suurin 3,5kg. Ja suurin karkuutettu noin kahdeksan kiloa. Maken "melkein ennätys hauki" antoi kovan vastuksen singahdellen veturin lailla ja sai lopulta sotkettua siiman myös kaisloihin, joiden avulla riuhtoi itsensä vapaaksi. Vaan oli kyllä jännittävä taistelu, joka sai ainakin meikäläisen hauen kalastus innostuksen jälleen korkealle.

Ja mitä sitten kesän kalasteluihin tulee niin aika hiljaista oli. Yksi mainitsemisen arvoinen reissu kuitenkin tehtiin Jarin, Villen ja Iljan kanssa lappiin. Reissu on jo hienosti dokumentoitu vuodatukseen Jarin ja Villen toimesta. Näiden suurien tarinankertojien jälkeen minun oli turha enää edes yrittää kirjoittaa parempaa tarinaa, varsinkaan kun ei nyt sitten enää jäänyt lainkaan tilaa kalavaleille tai muulle liioittelulle. No, täältä löytyy Jarin versio reissusta ja täältä Villen. Hienosti pojat oli tarinoineet, vaikka eivät olleet muistaneetkaan kertoa tai laittaa kuvia kaikista niistä minun saamistani suurista kaloista, joista olen kylillä huudellut. Kiitoksia pojille erinomaisesta reissusta, ensi kesänä uudestaan!