Ilma oli ihan helmi, merenpinta miltei tyyni ja aurinko paistoi. Ei meinannut uskoa, että on vasta maaliskuu, kun vähensi vaatetta etelän puoleisella rannalla auringon lämmittäessä.

Käytiin kokeilemassa uutta kalapaikkaa Paraistenportilla Maken ja Pepen kanssa, vanhojen ollessa vielä jäässä. Hemmetin hieno paikka maisemien puolesta: korkea kallioinen niemenkärki, josta näkyi kilometrien päähän saaristoon.  Niemessä oli myös hyvät rannat kalastaa ja syödä eväitä:) Heitettiin taimenlusikkaa ja jigiä muutama hetki ja loppu aika kiviä:) Kalaa ei tullut. Aika paljon muitakin kalastajia näkyi, ne olivat keskittyneet siian ongintaan. Näytti aika stressaavalta ja raskaalta: juoda kahvia ja konjakkia, maistella eväitä ja sitten vielä odotella milloin kello helisee maahan pystyyn asetellun vavan kärjessä merkkinä pyydykseen käyneestä kalasta. Tuota täytyy kokeilla:D

470093.jpg
Avonaista vettä silmänkantamattomiin.

470081.jpg
Polvivikaisten kalakerho taukopaikalla;)

470106.jpg
Tällä rannalla heiteltiin, enimmäkseen kiviä:)

470076.jpg
Oli niin hieno ilma, että piti käydä vielä reissun jälkeen iltapäivällä kaupunki-kalastamassa Halistenkosken alapuolisella alueella. Vesi oli, kuten kuvasta näkyy, maitokahvin väristä.. Räikein uistin, mitä oli mukana, näkyi vedessä ainoastaan kymmenen sentin syvyyteen.